010 292 2200 info@promaatio.fi

Promaatio Oy

Promaatio Oy – ajoneuvoautomaation taitaja jo yli 15 vuotta

Promaatio on aloittanut toimintansa automaatiokomponenttien maahantuojana vuonna 2000. Vuonna 2006 Promaation valikoimiin tuli STW (Sensor-Technik Wiedemann) sekä Wachendorff. STW on suuri kontrollerivalmistaja ajoneuvopuolella joka valmistaa myös painelähettimiä. STW on mukana myös tulevaisuuden rakentamisessa eli sieltä löytyy hybridiajoneuvojen ohjausjärjestelmiä sisältäen logiikat, moottori/generaattorit ja akkujen valvontajärjestelmät.

Topcon Electronicsin OPUS-näytöt alkaa olla jo kaikille tuttuja lukuisista työkoneista. Opukset on aiemmin tunnettu Wachendorff Elektronikin tuotteina mutta Topcon osti näyttöpuolen Wachendorffista vuonna 2015 ja myöhemmin nimikin vaihtui eli on nykyään Topcon Electronics. Toiminta jatkuu edelleen samoissa tiloissa lähes saman henkilöstön toimesta. Mallit A3 ja A6 ovat olleet markkinoilla jo vuosia ja kilpailukykyinen hinta on johtanut siihen, että niitä löytyy monesta koneesta jo myös Suomessa. A8 eli 12,1 tuumainen näyttö tuli muutama vuosi sitten eli se on suurin näyttö monilla hienouksilla.

Niin ikään saksalaisen Motecin valmistamat ajoneuvokäyttöön tarkoitetut kamerat ja monitorit ovat kuuluneet Promaation valikoimiin vuodesta 2011. Turvamääräysten tiukentuessa peruutuskamerat yleistyvät monissa ajoneuvoissa estämään onnettomuuksia ja lisäksi ne tietysti helpottavat liikkumista ahtaissa tiloissa. Lisäksi kamerat ovat yhteensopivia OPUS-näyttöjen kanssa.

Syksyllä 2016 tuli mukaan uusi yhteistyökumppani Rota Engineering, jonka ainutlaatuiset lineaarianturit täydentävät hyvin Promaation valikoimaa ajoneuvopuolella ja sopivat tietysti erinomaisesti myös muihinkin sovelluksiin.

 

Promaatio Oy

Hyttipojankuja 2
02780 ESPOO

puh. 010 292 2200
info@promaatio.fi

Copyright © 2019 Promaatio Oy