Promaatio Oy - ajoneuvoautomaation taitaja jo yli 15 vuotta

Promaatio on aloittanut toimintansa automaatiokomponenttien maahantuojana vuonna 2000. Vuonna 2006 Promaation valikoimiin tuli STW (Sensor-Technik Wiedemann) sekä Wachendorff. STW on suuri kontrollerivalmistaja ajoneuvopuolella joka valmistaa myös painelähettimiä. STW on mukana myös tulevaisuuden rakentamisessa eli sieltä löytyy hybridiajoneuvojen ohjausjärjestelmiä sisältäen logiikat, moottori/generaattorit ja akkujen valvontajärjestelmät.

Wachendorff Elektronikin OPUS-näytöt alkaa olla jo kaikille tuttuja lukuisista työkoneista. Mallit A3 ja A6 ovat olleet markkinoilla jo muutaman vuoden ja kilpailukykyinen hinta on johtanut siihen että niitä löytyy monesta koneesta jo myös Suomessa. Nyt tulossa on uusi malli A8 eli 12,1 tuumainen näyttö monilla hienouksilla. Wachendorff on vaihtanut omistajaa vuonna 2015 ja kuuluu nykyään Topconiin mutta toiminta jatkuu entisellään.

Niin ikään saksalaisen Motecin valmistamat ajoneuvokäyttöön tarkoitetut kamerat ja monitorit ovat kuuluneet Promaation valikoimiin vuodesta 2011. Turvamääräysten tiukentuessa peruutuskamerat yleistyvät monissa ajoneuvoissa estämään onnettomuuksia ja lisäksi ne tietysti helpottavat liikkumista ahtaissa tiloissa. Lisäksi kamerat ovat yhteensopivia Wachendorffin näyttöjen kanssa.

Syksyllä 2016 tuli mukaan uusi yhteistyökumppani Rota Engineering, jonka ainutlaatuiset lineaarianturit täydentävät hyvin Promaation valikoimaa ajoneuvopuolella ja sopivat tietysti erinomaisesti myös muihinkin sovelluksiin.